Višća želi, predsjednik kluba ne želi: Ništa od velikog transfera bh. reprezentativca?

Ostaje u Bašakšehiru

Višća želi, predsjednik kluba ne želi: Ništa od velikog transfera bh. reprezentativca?

E. Škorić

Edin Višća je imao želju da ovog ljeta nausti Bašakšehir, ali u istanbulskom klubu ne žele da ga izgube.

Iako se za njegove usluge zanimaju velikani poput Fenerbahčea, Bešiktaša, čini se da je bh. ofanzivac osuđen da i naredne sezone nosi dres kluba s kojim se prošle sezone borio za titulu u Turskoj.

"Kralj asistencija", najbolji igrač turske lige, izjavio je nedavno da je spreman za iskorak u karijeri, ali ubrzo je uslijedio hladan odgovor od prvog čovjeka Bašakšehira.

Goksel Gumusdag je kazao da neće prodati Višću i da to ne dolazi u obzir. U Bašakšehiru su Edina doveli za 300.000 eura, a danas mogu da ga prodaju za najmanje pet miliona eura, no...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. fudbaler je protekle sezone odigrao 38 utakmica i imao je učinak od 14 golova i 14 asistencija. To mu je na kraju donijelo i titulu najboljeg igrača lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi