9

Komentari (9)

DamirT
Da im nije stranih igrač reprezentacija bi im bila u rangu Latvije i Estonije
edin_hindija
I vi ste nastali od Italije, Francuse i Njemacke, sta pricate dzaba...
Arnel925
Bas tako svi su oni trebali da igraju za svicu
adis_D11
Mislim da je covjek u pravu. Zasto bi se oni trudili oko njih kad ce posle obuci Dres neke druge reprezentacije.
Chupy
Hahahhahah, ovaj me lik nasmijao. Kaze, ne smeta mu sto "stranci" igraju za svicu, uopste mu ne smeta. Ali mu smeta kada taj isti stranac obuce dres svojih predaka. Pa jarane, ti bi i jare i pare. E nece da moze. Budite sretni sto imate strance, da ih nemate, ne bi ste imali nikako reprezentacije.
kiki
Sta je covjek pogresno rekao???Svicarski savez i klubovi ulazu ogromne pare u mlade igrace,naprave od njih vrhunske fubalere,a onda kad treba vratiti ulozeno oni pokupe prnje i odu igrat za zemlju svojih roditelja.E nece da moze vise.
Benjamingst
Treba tako I u BiH da se uradi.
zigzag
Zasto onda nisu napravili respektaabilnu ekipu od "svojih"? Tko im brani? Kao u svemu u zivotu i tu ppostoji odredjena doza "poslovnog" rizika da ce se neki talent odlucit za zemlju svojih "didova", a ipak jedan znatan broj ce i obuci Svicarski dres. Di bi Francuzi bili onda? Nigdje, niti na mapi! A sto se tice BiH protektorata zvanog drazava - BiH nije unitarna, jednonacionalna drzava vec visenacionalna i tu prica zavrsava. Tko hoce neka igra i za BIH ili za Srb/Cro, u koga je to BiH ulozila ili ulaze pa eto nakon sto je naucio "fudbal" u BiH prebjegao u "maticnu" zemlju? Uozbiljite se.
zaboti janos
To moze biti samo obratno.Dal si se zajebat ,ne
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.