Više nema dilema ko ide u Evropu!

FK Radnik objavio

Više nema dilema ko ide u Evropu!

E. Škorić

Drugostepena komisija za lincenciranje nije danas ozvaničila odluku, no čini se da tu više nema dilema.

Kao što su mediji ranije nezvanično objavili, FK Randik iz Bijeljine će u Evropu, pošto FK Željezničar nije dobio licencu za istu.

Naime, Radniku je danas dostavljena čestitka za plasman u Evropu s uputama za prijavu, što je ujedno i označilo kraj svih nada navijača Željezničarua, koji je ostao bez plasmana u Evropu iako je igrama na terenu istu i zaslužio.

Uz Radnik, BiH na evropskoj sceni predstavljaju Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

DelijeSever
Sve cestitke. Klub koji radi odlican posao. Srecno u Evropi.
0 97
AmerZE1990
Sta je Picke plave hocete u Evropu a NSBIH vam tribinu izgradio , Hocete u Evropu da igrate na onoj Oranici kao protiv Belgije pa da nam se Evropa smije.Hocete u Evropu a Lopte nemate kao onda u PL sto ste farbali kantom od Jupola jel vas STID
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi