Više nema dileme oko Hajrovićeve sudbine
EPA

Nije se naigrao ove sezone

Više nema dileme oko Hajrovićeve sudbine

Reprezentativac BiH Izet Hajrović ostaje u Dinamu, potvrdio je trener zagrebačkog kluba.

Hajrović danas nije ni sjena onoga što je bio prošle sezone, a kako mu i trener Nenad Bjelica sve manje vjeruje, prethodnih sedmica šuškalo se o tome da bi mogao napustiti Maksimir.

Sve dileme oko eventualnog transfera otklonio je upravo trener Bjelica u razgovoru za Sportske novosti.

"Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa. Zadovoljan sam ishodom prijelaznog roka jer vjerujem da u timu imamo igrače koji će moći zamijeniti Olma", rekao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

I sam Hajrović je nedavno poručio kako mu se nikamo ne žuri, te da će u nastavku sezone dati sve od sebe kako bi se vratio u formu i ponovo bio 'onaj pravi'.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi