Horde zla danas u velikom broju u Kaknju

Više od 1.000 navijača Sarajeva bodrilo svoj klub

Dino Kurbegović

Navijači Sarajeva danas su došli u Kakanj s namjerom da uz 69. rođendan kluba proslave i još jednu pobjedu svoga kluba. Više od 1000 bordo navijača danas je ispunilo renovirani stadion.

Pjesma i korektno navijanje tokom čitave utakmice nije danas začinjeno i igrom nogometaša Sarajeva na terenu, s toga ne čude brojni zvižduci i psovke igračima nakon sramotne predstave na jedan veliki datum, koji svake godine obilježava klub s Koševa.

Sarajevo sigurno ima veliku armija navijača, što su danas i pokazali u Kaknju, ali očito to mnogo ne pomaže nogometašima, koji ove sezone igraju iznad svih očekivanja. Već peti poraz u 13 odigranih kola mnogo je za renome i kvalitet ekipe koju posjeduje Sarajevo.

Hoće li se šta promijeniti u narednim utakmicama vidjet ćemo, ali današnja predstava i pristup igrača ličila je na utakmicu protiv Željezničara, kada su također bordo igrači poraženi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti