Više od pola tima već napustilo FK Zvijezda 09

Pomalo nevjerovatna situacija

Više od pola tima već napustilo FK Zvijezda 09

S. Mlaćo

FK Zvijezda je ove godine uspjela izboriti opstanak u Premijer ligi. Iako je bila u teškoj situaciji, uspjela se spasiti i na kraju slaviti opstanak.

Već sada je jasno da će Zvijezda 09 doživjeti velikie promjene u igračkom kadru, a izvjestan je odlazak trenera Milenka Bošnjakovića.

Kada je igrački kadar u pitanju, potvrđen je odlazak osmorice nogometaša.

To su: Nikolić Miloš, Babić Dušan, Huseinbašić Ermin, Govedarica Miljan, Zekanović Predrag, Osmanagić Amer, Anđić Marko i Bašanović Marko.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahvaljujem se pomenutim igračima koju su bili pravi profesionalci i pomogli Zvijezdi 09 u ostvarenju cilja, a to je opstanak u Premijer ligi BiH. Istim želim puno sreće i uspeha u narednim takmičarskim sezonama", rekao je predsjednik Zvijede 09 Boris Stanišić.

Podsjetimo, ovaj tim je sezonu okončao na devetom mjestu.

Top Komentari

Terminator
Sledeće godine ispadate iz lige.Bićete zadnji 100%
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi