Višići slavili, šest pogodaka u Međugorju
FOTO: Visici.com

Kantonalna liga NS HNK

Višići slavili, šest pogodaka u Međugorju

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju odigrana su četiri susreta 3. kola Kantonalne lige NS HNK/Ž. 

Višići su na svom terenu savladali Bunu 2:0. Za domaće su pogađali Goran Bule i Nedjeljko Mrvalj.

Iskra je savladala Cim u Mostaru sa minimalnih 1:0. Jedini pogodak za goste postigao je Bešir Isaković u 41. minuti.

Isti rezultat viđen je u duelu Lokomotive i Kruševa. Strijela za goste bio je Filip Primorac u 75. minuti. Prethodno su domaći imali jedanaesterac, ali nije precizan bio Kenan Elezović.

Najefikasniji meč ovog kola viđen je u Međugorju. Međugorje je ugostilo Mostar i slavilo 4:2. Domaći su poveli 2:0 pogocima Marka Ivankovića i Tome Jurića, ali gosti izjednačuju preko Pere Kršića i Gabrijela Lekaja.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga HNK:

Pušić donosi vodstvo Međugorju 3:2 u 64. minuti, a konačnih 4:1 postavlja deset minuta prije kraja Marko Ivanković, svojim drugim pogotkom na današnjem meču.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi