Vitez doveo još jedno pojačanje

Stiže nekadašnji fudbaler Partizana

Vitez doveo još jedno pojačanje · Saznajemo

M. Šljivak

Posljednjeplasirani tim Premijer lige BiH ekipa Viteza dobila je još jedno pojačanje pred nastavak sezone.

Novi član bh. tima postaće je srpski fudbaler Dejan Babić (28), nekadašnji junior Partizana i doskorašnji igrač ekipe Bežanije. On je dogovorio sve uslove sa Vitežanima i uskoro će potpisati ugovor sa ovim timom.

Radi se o 28-godišnjem fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera i koji iza sebe ima zanimljiv fudbalski put.

Igrao je Babić u redovima Partizana gdje je stigao 2011. godine iz BSK Borče. Međutim, nikada pravu šansu u beogradskom timu nije dobio, pa je konstantno igrao na posudbama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je pored crno-bijelog dresa i Bežanije u karijeri igrao još za Rad, Borac Čačač, izraelski Maccabi Yabne, te ekipu Novog Pazara.

Top Komentari

topalovic
Idemo bijeli vitezovi.Samo jako.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi