Vitez i Krupa podijelili bodove

Premijer liga, 22. kolo

Vitez i Krupa podijelili bodove

Vitez i Krupa su u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine remizirali odigravši 0:0 na Gradskom stadionu u Vitezu.

Početak utakmice pripao je Vitezu koji je bio agilniji tim na otvaranju utakmice. Dedić je u petoj minuti pogodio stativu i propustio priliku da dovede Vitez u prednost, a to je bila najveća prilika u prvom poluvremenu utakmice.

U nastavku susreta, obje ekipe su imale nekoliko prilika za dođu do pobjede, ali su golovi izostali za šta je možda i najzaslužniji  mladi golman Krupe, Mladen Ilić. Do kraja utakmice ostalo je 0:0, pa su Vitez i Krupa osvojili po jedan bod.

Krupa je prvi dio sezone završila na šestoj poziciji sa 32 boda i u nastavku sezone će igrati u Ligi za prvaka, što je bilo jasno i prije ovog kola. S druge strane, Vitezu je ovo bio treći uzastopni remi i ekipa Slavena Muse sada ima 23 boda i zauzima deveto mjesto.

Premijer liga, 22. kolo:

Vitez - Krupa 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez: Nwolokor, Livaja, Muminović, Dedić, Vrhovac, Selimović, Livančić, Alispahić, Sadiković, Kapetan, Hodžurda. 

Krupa: Ilić, Redžić, Jašarević, Koljić, Ljubenović, Dujaković, Milutinović, Vukotić, Čomor, Aleksić, Milanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti