Vitez i Zrinjski igraju u petak

Novi termin utakmice

Vitez i Zrinjski igraju u petak

M. Maksimović

Utakmica Viteza i Zrinjskog u okviru 18. kola BHT Premijer lige BiH bit će odigrana u petak od 13 sati, umjesto prvobitno planiranog nedjeljnog termina. 

Susret će tako po novoutvrđenom terminu biti odigran u petak od 13 sati uz direktan prijenos na programu Arena Sport.

Zrinjski, koji je u 17. kolu kod kuće teško poražen od Žerljezničara (0:4), posljednje kolo godine očekuje s četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirano Sarajevo koje će na Koševu dočekati Radnik.

Upravo je Radnik bio posljednji protivnik Viteza, a meč u Bijeljini okončan je rezultatom 1:1, što je za Vitežane bio povoljan ishod.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti