Vitez starta danas, Brekalo prvo pojačanje

Pojačanje za defanzivnu liniju Vitežana

Vitez starta danas, Brekalo prvo pojačanje

S. Mlaćo

Danas će u 17 sati biti održana prozivka nogometaša Viteza.

Vitežani će tako i zvanično startati sa pripremama, a poznato je da je situacija u ovom klubu jako teška.

Nekoliko igrača je već napustilo tim, a sada već bivši šef stručnog štaba Slaven Musa odlučio se za povratak u GOŠK, pa je mnogo nejasnoća kada je u pitanju plan priprema, ali i u kakvom će igračkom kadru Vitežani nastupiti u narednoj sezoni BH Telecom Premijer lige BiH.

Ipak, da nije sve tako crno pokazuje to da će od naredne sezone dres Viteza prema svemu sudeći nositi Slavko Brekalo, 27-godišnji defanzivac koji je na kraju minule sezone raskinuo ugovor sa Širokim Brijegom, te postao slobodan igrač.

Kako je potvrdio za SportSport.ba, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje pojavit će se na današnjoj prozivci, a u narednim danima i potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Brekalo je već nosio dres Viteza, a sada je zbog porodičnih razloga donio odluku da ne odlazi iz Premijer lige BiH. Sigurno da će biti veliko pojačanje za premijerligaša iz Viteza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi