Vitez sutra putuje u Bijeljinu

Izabranici Slavena Muse traže nove bodove

Vitez sutra putuje u Bijeljinu

Samir Mlaćo

Iako su vjerovali da mogu ostati neporaženi protiv Željezničara (0:2), nogometaši Viteza nisu uspjeli u svojim namjerama.

Nezustavljivi Ivan Lendrić sa dva pogotka srušio je snove Vitežana, koji su se odmah po okončanju tog susreta okrenuli duelu narednog kola sa bijeljinskim Radnikom.

Vitez je trenutno na devetom  mjestu sa 19 osvojenih bodova, ali svjesni su u ovom timu da i pored lijepe prednosti na timovima koji se bore za opstanak, moraju nastaviti sa igrama koje su ih krasile do sada, posebno na gostujućim terenima.

Već u subotu izabranike Slavena Muse  čeka pravi ispit s obzirom da je Radnik na drugom mjestu i ima 29 osvojenih bodova, te su Bijeljinci prvi pratilac Zrinjskog.

U ovom susretu,  Vitezu će nedostajati povrijeđeni Nermin Varupa i Ivan Stanić, dok su svi ostali igrači na raspolaganju i bit će u kombinaciji za subotnji susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da će Vitežani put Bijeljine već sutra ujutru, a utakmicu će dočekati u Etno Selu Stanišići. Duel između Radnika i Viteza igra se u subotu sa početkom u 13 sati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti