8

Komentari (8)

plemic
najveći drebi pl bih je odigran u vrapćićima, ovo je nekakva bezvezna tekma u kojoj postoji mogućnost da neki kantonalni projekt uhvati mjesto u konferencijskoj ligi.
To u Vrapčićima je bila utakmica između Veleža, kluba sa tradicijom i židovskog projekta zvani svinjski, kluba bez tradicije, nastalog ukazanjem u Čitluku.
pjanke.sa
Cuj Plemica hahhaah joj vi ste stvarno smijesni. Da, tvoji u Savezu pokusavaju da srozaju sarajevski derbi koliko god mogu, mora se priznat. Ali nesto im ne ide jer ljubav je jaca od lopovluka i nacionalizma.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Tesko da trener sa strane moze iznenaditi treneta koji je rodjen u ovom gradu i koji je djete kluba.
pjanke.sa
Imamo ulogu favorita zadnjih 10 godina, ali strumpfovi se vazda izvuku na nerijeseno ili pobijede pu pu pu. Naprijed nasi moramo ovo dobiti.
zgembo.popuslic
Zato sto ste vi svake sezone prvaci svemira pa se sami proglasite favoritima :)
pjanke.sa
Ma mi to samo gledamo money-wise. Koliko se para ulaze u nas i koliko u vas, pa ljudski je da ocekujemo da smo ako nista barem ispred vas i da vas seksamo na svakom derbiju. Nemoj se ljutiti
zgembo.popuslic
Jedno su ocekivanja a drugo su mogucnosti :) Mada slazem se gledajuci unazad nekoliko godina da ste ovaj derbi najblizi pobjedi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti