Otkrovljenje sezona kao putokaz za sve

Vjera u sebe

17

Komentari (17)

nijepoznat
Arnel925
Isti Visca kao da su ga klonirali
Tarik_
Mustafa is on fire
VelikiMislilac
Dosao je prije Amarovog mandata, nije Amarovo pojacanje uopste. "otkrovljenje" Ibre Rahimica. Iako je bio "bezglav" igrac, ne da loptu, takticki neosvjesten. Amar je izgleda od njega napravio nesto. Ima fizicke i tehnicke predispozicije, al ovo da je zahvalan i po zelji trenera je tek od nedavno. Momak voli Želju neosporno i zbog te ljubavi nije htio da produzi s Velezom kojem je i onakav bio koristan. U svakom slucaju sretno, lijepo je vidjeti da ga je krenulo.
007
Amar je došao sredinom decembra 2018, Mustafa je sredinom januara 2019 odbio da trenira sa veležom i zatrazio raskid ugovora, trajalo je kusuranje 15 tak dana dok se nije nasao zajednicki jezik sa veležom, oprostene su im naknade za treniranje za dvojicu igraca i obecan postotak, znam i da je Amar za to sve zaduzio brata Jasmina Badžaka, i kao sto vidimo pun pogodak ispalo sve nakon godinu ipo, Amar je ipak tata -mata za ovakve stvari
VelikiMislilac
Onda moja greska, ja sam mislio da je on prije Amara krenuo u pregovore sa Zeljom. Ovo ostalo sto sam napisao stoji.
BlueBoys
On je lud, on je jak, on je Željin Manijak!
007
Došao za džaba a Željo ce grdnu lovu zgrnuti na njemu tako se to radi
Njosa
dzaba dzaba, bice procenta sunce ne sekiraj se ti :)
007
Prati svoj klub, pusti se nas, dosao je za dzaba a klub iz vrapčana ce dobiti neki postotak, zna Amar sta radi
007
Ovaj momak ce za godinu - dvije napraviti veliki transfer, a Željo ce solidno zaraditi na njemu, Amar jednostavno ima osjecaj i njuha za ovakve igrace, sjetimo se samo kako je Viscu doveo, sva situacija podsjeca na njega
Empirinho
Višća je tad bio jako mlad, Mujezinović je blizu 30e, koji veliki transfer, koja zarada...
JointUnion87
Blizu 30-te, lik 27 :))) Tri godine mnogo znače u fudbalu.
Empirinho
Prvo pročitaj pa komentariši. Za godinu-dvije je u 29oj, ko je još uzeo ozbiljne pare i napravio ozbiljan transfer u 29oj, skoro 30oj godini?
_admirr.x
Bravo Mustafa igracino..
Bakac
Samo jos da se opusti jer igra pod nekim grcem. I da vise koristi svoju brzinu. Nastavi jako Mustafa svaka ti cast!
tbra
Kad ne igra pod tim grcem izgleda ko igrac za repke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.