Vjerovali ili ne: Norwich za fudbalera traži 30 miliona funti

Ogromna cijena za igrača iz Championshipa

Vjerovali ili ne: Norwich za fudbalera traži 30 miliona funti

M. Šljivak

U svijetu fudbalskih transfera odavno već ništa nije normalno.

Igrači, pa čak i oni prosječni, odavno su plaćeni desetine miliona eura ili funti, a mali timovi u velikim cijenama vide šansu da zarade nešto od talentovanih fudbalera.

Tako je ekipa Norwicha spremna prodati mladog fudbalera Jamesa Maddisona i to za nevjerovatnih 30 miliona funti. Radi se o 21-godišnjem ofanzivnom veznjaku koji je svojim igrama u Championshipu privukao veliku pažnju.

Interes za njega je ogroman. Traže ga Manchester City, Liverpool i Tottenham, pa tako rukovodstvo Kanarinaca ima namjeru da dobro zaradi na njegovoj prodaji.

Maddison je ove sezone nastupio u 28 utakmica za Norwich. Postigao je osam golova uz pet asistencija, a ugovorom je vezan do 2022. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi