Vjerovali ili ne? Sporting kvari transfer Chelseaju

Pato u Sportingu?

Vjerovali ili ne? Sporting kvari transfer Chelseaju

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja bila je jako blizu angažovanja brazilskog napadača Alexandrea Pata, ali dogovor između dvije strane mogao bi propasti.

Kako navode portugalski mediji, ekipa Sportinga iz Lisabona, mogla bi pokvariti skoro pa završeni transfer londonskog tima.

Portugalski velikan je otvorio pregovore s 26-godišnjim Brazilcem, koji bi tako usprkos svim najavama, karijeru mogao nastaviti van Premiershipa.

Dugo se već Pato povezuje s povratkom u Evropu. Pored Chelseaja, povezivao se s Liverpoolom, a sada se u igru uključio i Sporting.

Međutim, na kraju će presuditi igračeva želja, a on je od ranije najavio kako želi zaigrati u engleskoj Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Karijeru je Pato počeo u Internacionalu, zatim je pet godina nosio dres Milana, a igrao je još za Corinthians i Sao Paulo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi