Vjerovali ili ne: Swansea za štopera traži 56 miliona eura
Foto: EPA

Nevjerovatno

Vjerovali ili ne: Swansea za štopera traži 56 miliona eura

M. Šljivak

Engleski premijerligaš Swansea postavio je zaista nevjerovatnu cijenu za štopera Alfieja Mawsona.

Najlošiji tim lige je u dosadašnjem dijelu sezone primio 34 gola. Važe za jednu od najslabijih odbrana lige, ali očigledno da svoje igrače izuzetno cijene.

Nekoliko klubova iz Premiershipa pokazalo je interes za fudbalera ovog tima, 23-godišnjeg štopera Alfieja Mawsona. Međutim, odgovor kojeg su dobili ih je odbio.

Swansea, vjerovali ili ne, traži nevjerovatnih 56 miliona eura za ovog fudbalera koji je ove sezone standardan član prve postave velške ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je potvrdio i menadžer kluba Carlos Carvalhal koji je istakao da bi "ova ponuda bila sasvim dovoljna" i da bi bez problema ovaj fudbaler mogao otići.

Mawson je član Swanseaja od 2016. godine, a ranije je igrao za Barnsley, Brentford, kao i još nekoliko niželigaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi