Vjerovali ili ne, Vinicius Junior je imao više pokušaja od svih igrača Barce zajedno

Ipak, rezultat se računa...

Vjerovali ili ne, Vinicius Junior je imao više pokušaja od svih igrača Barce zajedno

Real Madrid je u revanš meču polufinala Kupa Kralja doživio težak poraz od najvećeg rivala, Barcelone.

Barca je na Santiago Bernabeu slavila pobjedu rezultatom 0:3 i tako nakon 1:1 iz prvog meča osigurala finale Kupa Kralja. Ipak, Real je imao dosta sjajnih prilika i puno više pokušaja od Barcelone.

Prednjačio je mladi Vinicius Junior koji je uputio šest udaraca ka golu Barce, ali ipak nije uspio postići gol.

Zanimljivo je da je Brazilac na večerašnjem El Clasicu imao više pokušaja od svih igrača Barcelone zajedno. Naime, igrači Barcelone su ukupno uputili četiri šuta ka golu Reala, ali su oni svoje prilike koristili i postigli tri gola.

Real je na Bernabeu propustio nekoliko sjajnih prilika i uputio čak 14 pokušaja ka golu protivnika. Ipak, mreža gola Barce je mirovala...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti