Vjerovali ili ne, Viniciusa traži čak devet klubova

Realov igrač na meti brojnih timova

Vjerovali ili ne, Viniciusa traži čak devet klubova

Edmir Škorić

Velika je potražnja za Viniciusa Juniora, Brazilca kojeg je Real doveo iz Flamenga za čak 45 miliona eura.

Transfer Brazilca Viniciusa Juniora iz Flamenga vrijedan 45 miliona eura je dogovoren još prošlog ljeta, ali se čekalo da ovaj "wunderkind" napuni 18 godina kako bi on i zvanično bio realizovan.

Iako je imao dobre partije u pripremnim utakmicama s Realom, na kraju je klub odlučio da je za njega bolje da se prvo razvija u B timu, mada nije isključeno da talentovani krilni igrač završi na posudbi.

Zanimljivo da je čak devet klubova zainteresovano za Viniciusa, pa ga tako na posudbu žele dovesti Rayo Vallecano, Valladolid, Betis, Real Sociedad, Leganes, Girona, Espanyol, francuski Nantes i italijanski Udinese.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, dečko ne želi da ide iz Madrida, pa je za očekivati da igra za B tim Reala u trećoj ligi ili da ode na posudbu u obližnji tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti