Vladan Danilović se oprostio od saigrača na treningu Borca

Seli u Portugal

Vladan Danilović se oprostio od saigrača na treningu Borca

E. Čaušević

Vezni fudbaler Borca, Vladan Danilović, odlučio je karijeru nastaviti u Portugalu.

Odlične igre ovog 21-godišnjeg veznjaka nisu prošle nezapaženo, a na adresu Borca stigla je ponuda koja je zadovoljila apetite kluba, ali i igrača.

Danilović je odlučio da je vrijeme za iskorak u karijeri i u narednim danima će potpisati za portugalski Nacional Madeira u kojem je i Cristiano Ronaldo počeo svoju karijeru.

Borac će zaraditi oko milion KM od transfera, a od naredne prodaje banjalučkom klubu ide 15%.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danilović se na današnjem treningu oprostio od svojih saigrača što je najbolja potvrda da karijeru nastavlja u Portugalu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dena33
Sretno
8 0
realno_govoreci
Odličan igrač!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi