Vladan Kovačević objavio tužne vijesti pred vječiti derbi

Neće braniti protiv Željezničara

Vladan Kovačević objavio tužne vijesti pred vječiti derbi

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju danas na svom terenu veliki derbi protiv Željezničara u okviru 18. kola Premijer lige BiH.

Utakmica na Koševu igra se od 16 sati i očekuje se da će oba tima imati veliku podršku s tribina. U prvom susretu Željo je slavio sa 5:2, te je sigurno da su igrači Sarajeva itekako motivisani pred današnju utakmicu jer se žele revanširati.

Bordo tim će danas biti oslabljen jer Husref Musemić ne može računati na prvog golmana Vladana Kovačevića. On se povrijedio pred meč prošlog kola protiv Veleža, te nije uspio sanirati povredu za gradski derbi.

Kovačević je danas putem Instagrama potvrdio da neće braniti protiv Željezničara, ali je poručio da će saigrače bodriti s tribina stadiona Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas nažalost neću biti na terenu da pomognem ekipi, ali ću pokidati svoj glas na tribini. Svi na Koševo", poručio je Kovačević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Ma hajde mogu i mene komotno između stativa staviti, kao da će meljo ošutat...
11 8
Dine84
Pokidam ti mamu vladane!!!
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi