6

Komentari (6)

Sanska_Prangija
Err
Srebrenicu je zlikovcima prodao Alija i niko drugi.
Benjamingst
Zlikovaci su u Den Hagu krtenu
Err
Nisam ja ništa rekao za njih, oni su u Hagu i zasčužuju pakao, ali zaslužuje ga i Alija jer je žrtvovao svoj narod zarad svojih bolesnih ciljeva.
Pa da li ima iko normalan da može u ovu priču povjerovati???? Kockar i prevarant uzima u usta Srebrenicu u Salcburgu kada ne igra. Pa da li on misli da smo mi ovce? Hub Stevens. On ga opisuje kao nekoga ko nema pojma o fudbalu. Prvi pokazatelji ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ante G.
Kakav debil... Cime se budala ponosi, pametan se stidi. Nema to veze sto si balkanac, nije te radi toga sigurno mrzio. Iz ovoga je vec jasno sta je u pitanju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.