Vladavić otkrio zašto se rastao sa holandskom trenerskom zvijezdom: Spomenuo sam mu Srebrenicu...

Nekadašnji bh. reprezentativac

Vladavić otkrio zašto se rastao sa holandskom trenerskom zvijezdom: Spomenuo sam mu Srebrenicu...

Nekadašnji bh. reprezentativac Admir Vladavić prisjetio se preko Facebooka vremena kada je sarađivao s trenerom Huubom Stevensom.

Holanđanin i Bosanac i Hercegovac su radili skupa u austrijskom Red Bull Salzburgu.

Bilo je to u sezoni 2009/2010. Vladavić se nakon te sezone vratio u Žilinu a do rastanka je došlo jer ga, kako sam kaže, Stevens nije volio.

On se oglasio preko Facebooka.

"Nije me volio Huub Stevens, gledao je i pratio je svaki moj korak. Rijetko kada bi rekao 'bravo Boske'. I ostalim Balkancima je isto radio, ali ja to nikako nisam mogao da trpim. Pošto je on Holanđanin, kažem mu ja 'Ej šefe, prodali ste Srebrenicu, pa možete i mene'. Tu je bio moj kraj, ali nije mi žao", napisao je Vladavić.

Podsjetimo, Stevens je dobro poznati holandski trener koji je tokom karijere vodio velike klubove kao što su Schalke 04, Hamburger SV, Stuttgart itd.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Vladavić se poslije te sezone vratio u Žilinu, a potom je igrao za Olimpik, Velež, Karvinu i Sliemu Wander.

Top Komentari

Err
Srebrenicu je zlikovcima prodao Alija i niko drugi.
0 6
Pa da li ima iko normalan da može u ovu priču povjerovati???? Kockar i prevarant uzima u usta Srebrenicu u Salcburgu kada ne igra. Pa da li on misli da smo mi ovce? Hub Stevens. On ga opisuje kao nekoga ko nema pojma o fudbalu. Prvi pokazatelji ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije