7

Komentari (7)

teddy sheringham
Najtužnije je što 80% Banjalučana ovakav potez opravdava i odobrava.
ibrahim51
Treba napraviti red u reprezentaciji za sva vremena.Toliko su pravi ljubitelji BiH uvrijedeni,ozlojedeni ovim ne ljudskim cinom Vranjesa. Pa sta treba da se desi da neko normalno reaguje na ispad nekog fudbalera. Neko je iz NFS BiH trebao davno da reaguje.Prosineckog samo operacija spasaje. Da nije operisan, iz moralnih razloga bi trebao podnijeti ostavku.Drzava je svetinja, ona se mora braniti od svakog onoga ko je rusi.Svako ko rusi drzavu i njen narod treba da snosi posljedice i pred zakonom.
Chupy
Nakon ovoga se NS BiH i Prosinecki trebaju zahvaliti Vranjesu sa porukom "daleko ti kuca od nase bila".
Mr.Balboa
Pa koliko sam puta I odkad ikad govorio za ovog sranjesa,ali treba da prodje citav zivot da neko svati,ko je ovaj tip!Svaka cast Vladavicu kapa dole,dok nasi glavni igraci cute cccc zalosno da nemoze biti zalosnije!!!
Medo-Brundo
Joj dok ne udari na macana pa mu oba koljena satare
Raikkonen
Igrač reprezentacije br.6 hoće li biti posljednja u dresu BiH protiv Austrije??????????????????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.