Vladavić: Zbog njega treba bojkovati utakmice reprezentacije
Admir Vladavić je, podsjećanja radi, za nogometnu "A" reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 2006. do 2010. godine odigrao 21 utakmicu

I Jahić se uključio u raspravu

Vladavić: Zbog njega treba bojkovati utakmice reprezentacije

Tenzije nakon što je igrač reprezentacije br. 6 prezentovao novu tetovažu ne stišavaju se u bh. javnosti.

Defanzivac Anderlechta je, podsjećamo, tijelo "ukrasio" s likom četničkog vojvode Momčila Đujića koji je poznat po masovnim zločinima nad hrvatskim civilima. Premda je sporna tetovaža nastala još ljetos, za nju se nije znalo sve do nedavne utakmice Lige nacija između Austrije i BiH, a najnovijim ekscesom je ujedno doveo u pitanje i svoju budućnost u reprezentaciji BiH.

Da igrač reprezentacije br. 6 više nema šta tražiti u nacionalnom timu mišljenja su i nekadašnji reprezentativci naše zemlje Admir Vladavić i Sanel Jahić, čiji su se komentari mogli vidjeti na društvenoj mreži Facebook.

"Odgoj od kuće, živi u njemu to, morao je od nekoga naučiti to... Treba bojkotovati utakmice dok je vranješ u reprezentaciji. Namjerno sam napisao malim slovima prezime ovog idiota", napisao je Vladavić, da bi se potom u raspravu upustio i Jahić.

"Gori su Savez i Prosinečki što ga zovu, kao i saigrači iz reprezentacije što uopšte sjede s njim."

Nije na tome stao Vladavić...

"Pa krivicu treba da snose i momci koji vode glavu riječ, koji imaju autoritet, ali možda nisu obraćali pažnju na sve to jer Džeko je normalan momak. Kako može da pomisli da je ovaj istetovirao krvoloka i zločinca, možda je Džeko mislio da je neki od bitlsa..."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ostaje da se vidi da li će igraču reprezentacije br. 6 utakmica protiv Austrije biti ujedno i posljednja u dresu BiH...

Top Komentari

Mr.Balboa
Pa koliko sam puta I odkad ikad govorio za ovog sranjesa,ali treba da prodje citav zivot da neko svati,ko je ovaj tip!Svaka cast Vladavicu kapa dole,dok nasi glavni igraci cute cccc zalosno da nemoze biti zalosnije!!!
52 4
Raikkonen
Igrač reprezentacije br.6 hoće li biti posljednja u dresu BiH protiv Austrije??????????????????
47 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi