Bradonjića žele velikani Premijer lige BiH, u Radniku ipak imaju svoju viziju

Žele da ga zadrže

Bradonjića žele velikani Premijer lige BiH, u Radniku ipak imaju svoju viziju

E. Škorić

Vladimir Bradonjić se igrama u dresu Radnika iz Bijeljine sam preporučio brojnim klubovima, ali za sada je najizgledniji njegov ostanak u Semberiji.

Mladi bh. reprezentativac je jedna od najsvjetlijih tačaka u turbulentnoj sezoni Radnika, a zbog dobrih igara privukao je pažnju velikih timova Premijer lige BiH.

Potvrdio je to i sportski direktor Radnika Zoran Sofrenić, koji je kazao da Bradonjić ima ugovor s Radnikom još dvije godine i da je želja da se on zadrži do kraja sezone u ovom timu.

"Istina je da već imamo nekoliko konkretnih ponuda i da su se javili jaki klubovi, ali naša procjena je da je najbolje da odigra i drugi dio sezone. Tek u ovoj polusezoni Bradonjić je dobio pravu minutažu i može još dosta da napreduje te postigne i veću cijenu a uz to i da pomogne Radniku da ostvari opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. On je mladi reprezentativac BiH, u nastavku lige će dobiti još značajniju ulogu i smatramo da ćemo svi biti na većem dobitku, poručio je Sofrenić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vladimir Bradonjić
Vladimir Bradonjić FK Radnik Bijeljina FK Radnik Bijeljina Pozicija: FW

Statistika

16 nastupa
15 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
5 golova

Bradonjić je cijelu karijeru proveo u Radniku, a od 2018. godine je član prvog tima. U tekućoj sezoni je nastupio na 14 utakmica za Radnik i postigao je pet pogodaka.

Top Komentari

HerL
Ostanes li propasces, odes li ozivjeces.Nemam nista protiv kluba Radnika ali da bi uspio sa svojom karijerom moras krenuti dalje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi