Kakva je sudbina Vladimira Bradonjića?

Trenutno član Radnika

Kakva je sudbina Vladimira Bradonjića?

A. Čaušević

Vladimir Bradonjić je jedan od najbojlih mladih igrača Premijer lige BiH i klubovi iz vrha bi ga vrlo rado vidjeli u svojim redovima. 

Bradonjić trenutno nastupa za Radnik kojem proljetos nisu cvjetale ruže pa se spominje odlazak 21-godišnjaka iz Bijeljine.

Radnik prema talentovanom krilnom fudbaleru ima i određena dugovanja što bi moglo ubrzati proces odlaska.

Međutim, posljednjih dana sitaucija se promijenila. Dio dugovanja je isplaćen, a ostatak će dobiti kada počnu pripreme za proljeće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako bi prema trenutnoj situaciji Bradonjić koji je na 16 mečeva zabio pet golova i u nastavku sezone trebao nositi dres Radnika.

Radnik će se okupiti 11. januara te će sigurno na proljeće željeti da značajno popravi rezultatski sliku jer je na pauzu otišao sa 10 pozicije i samo je dva boda iznad zone ispadanja.

Top Komentari

Olala
U Sarsjevo hajde majstore??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti