Vladimir Grahovac novi fudbaler Radnika iz Bijeljine

Bivši fudbaler Čelika i Slobode

Vladimir Grahovac novi fudbaler Radnika iz Bijeljine

H. Zilić

Bivši fudbaler Čelika i Slobode, Vladimir Grahovac,  novi je fudbaler FK Radnik iz Bijeljine.

Grahovac je rođen 1995. godine i sigurno da će svojim znanjem biti od pomoći Radniku u proljetnom dijelu sezone, gdje ih očekuje borba za opstanak.

"Došao sam da pomognem Radniku, ali i da se zahvalim na prilici koju mi je ovaj klub dao, da dokažem da nisam zaboravio igrati fudbal. Naišao sam na fer i korektan odnos ljudi u klubu i saigrača od kojih nekolicinu poznajem. Bio sam reprezentativac kad je selektor bio sadašnji trener Nestorović i vjerujem da ću ubrzo doći u situaciju da obradujem navijače svojim igrama", rekao je Grahovac po dolasku u Bijeljinu.

Pomenuti fudbaler je karijeru počeo u Čeliku, a za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio je dva nastupa.

Top Komentari

Karić
Bolje nego da propada imace i on hajra i klub , Onako niko nije znao da je slobodan . Bolje da igra nogomet nego da ispija kafice ,sretno
1 0
Chico
Sta uradi jedan sponzorirani clanak prije par dana na ss.ba. Pretpostavljam da ste i vi hajrovali :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi