3

Komentari (3)

Manager
Ma ne objavljujte više vijesti o našoj ligi , liga je završila onog trenutka kada je Vico Zeljković postao predsjednik N/FSBiH ..
Invisible80
Sramota šta ovaj priča, a šta se na terenu dešava, nama 3 kuće, jedna piljara i 4 štale i pokušaj stadiona, kroje prvenstvo
Husrefbeg22
Bijedi Krupa. Zato so ce sudija vec u prvom poluvrjemenu iskljuciti jednog igraca Olimpika, Ako ni to pomogne, onda ce svirati penal u zadnjih 10-15 minuta utakmice. Eto to je slika oboga prvenstva. Potpuno namjesteno i neregularno. Treba sav Fudbalski savez otjerati te izabrati postene ljude.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.