6

Komentari (6)

BAJSJECAR1977
U novom svijetu sve više ljudi razmišlja bez svoje glave...
E moj Vladimire Jovanovicu koja si ti SOMINA samo da znas! Sloboda govora..
TurgutBayraktar
Sta ima da mu cestita ka da on to cuta ili ga briga olus od kad su srbi i rusi braca? Rusi subih uootrebljavali caknibdan danas za svoje igre i nikad ih nisu pomogli ninu cemu
SEJFUDIBIKODZE
evo i ja mu,zelim da mu ovo bude,zadjni,a tradicionalo glupom srbu da ga vise niko ne pozove,a on nea nastavi da zivi u slobodi govora njihovom poimanju demokracije,letove kroz prozor i pijenje nuklearnih cajeva,koji idiotska nacija koja fala bogu izumire.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Kod jevreja i amerikanaca ti je mjesto, da ti rade ono sto se radi u palestini, i da za njih nema zakon, samo za drugih!
HamzaVojvoda
Glupi bosnjo pogledaj malo demografiju i natalitet u svom entitetu pa vidi ko izumire stoko zlobna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti