Srbin zaustavio Ronalda, pa mu poslao poruku na Instagramu
Vladimir Stojković je od 2021. godine u Saudijskoj Arabiji i važi za jednog od najboljih golmana lige (Foto: Screnshot)

Stojković se oglasio

Srbin zaustavio Ronalda, pa mu poslao poruku na Instagramu

Midhat Šljivak

Al Feiha i srbijanski golman Vladimir Stojković zaustavili su Cristiana Ronalda i Al Nassr. Susret je završen rezultatom 0:0 što je ishod kojim gosti nikako ne mogu biti zadovoljni s obzirom na činjenicu da su ostali bez bitnih bodova u borbi za titulu. Stojković je itekako zaslužan za bod svog tima, a nakon meča je istakao da mu je bila čast braniti protiv jednog od najboljih ikad - Cristiana Ronalda.

Srbijanski golman Vladimir Stojković već treću godinu brani boje ekipe Al Feiha iz Saudijske Arabije.

Iskusni čuvar mreže koji će u julu proslaviti svoj 40. rođendan igrao je protiv mnogih poznatih fudbalera koji su dolazili u Saudijsku Arabiju, a jučer je imao čast da zaustavi jednog od najvećih ikad - Cristiana Ronalda.

Imali su Stojković i CR nekoliko bliskih susreta. Na kraju je kao pobjednik izašao srbijanski golman koji je sačuvao mrežu u ovom susretu.

Sretan zbog osvojenog boda Stojković je nakon utakmice poručio kako mu je bila izuzetna čast braniti protiv Portugalca.

Oglasi

"Bilo je zadovoljstvo igrati protiv najboljeg", kratko je na Instagramu napisao iskusni golman uz fotografiju dok zaustavlja Portugalca.

Cristiano je bio izuzetno ljut nakon utakmice zbog metoda koje je domaći tim koristio kako bi došao do boda. Protivnicima je iskreno rekao:

"Niste došli ovdje igrati fudbal", vikao je ljutito Cristiano aludirajući na to da su često odugovlačili s izvođenjem lopti, pravili su utakmicu nervoznom i mnogo toga drugog kako bi došli do boda.

Na kraju se Ronaldo i ekipa mogu ljutiti samo na sebe jer nisu iskoristili prilike koje su imali, a Stojković je branio zaista dobro.

Podsjetimo, Vladimir Stojković je godinama bio jedinica fudbalske reprezentacije Srbije za koju je odigrao 84 utakmice.

U bogatoj profesionalnoj karijeri koju je počeo u Crvenoj zvezdi branio je za veliki broj klubova, najduže za Partizan, a imao je avanture u Nantesu, Getafeu, Sportingu, Nottinhgam Forestu...

Top Komentari

Bobinho1921
Koga boli k...c za ovog cetnika,nije mi jasno ko ovom papku daje medijsku paznju
1 3
HamzaVojvoda
Bravo stojkovicu. Sto sad ne kazete kako ronaldu pljuje po postu ramazanskom kao sto ste za tadica napisali supci jedni. Vidis da i ronaldo pokazuje isti gest prema ustima kao sto je i tadic uradio. Gofno redakcija i gofno bosnje koje jedva cekaju neku paljbu po "cetama"
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi