Stojković za kraj karijere pravi sjajan transfer

Sve je dogovoreno

Stojković za kraj karijere pravi sjajan transfer

S. Mlaćo

Iskusni golman Vladimir Stojković napustit će redove beogradskog Partizana.

Naime, Stojković karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, tačnije timu Al Fayha.

Ovaj klub predvodi Vuk Rašović koji dobro poznaje Stojkovića, a on se već oprostio od bivših saigrača.

Transfer će danas biti ozvaničen, a Stojković je posljednji meč za Partizan odigrao u četvrtak u 2. pretkolu Konfederacijske lige protiv Dunajske Strede.

Stojković je dres Partizana nosio u dva navrata, u periodu od 2010. do 2014. godine, a zatim od 2017. godine do današnjeg transfera.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Branio je i u našoj zemlji, kada je prije 18 godina nosio dres Leotara iz Trebinja. Okušao se i u Engleskoj, Holandiji, Portugalu, Španiji, Grčkoj, Izraelu....

Na zalasku karijere, tačnije u 37. godini sada će ostvariti još jednu kvalitetnu zaradu i tako otići u nogometnu 'penziju'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi