Golman Partizana: Silujte me ako ne osvojimo Kup

U najmanju ruku čudna izjava

Golman Partizana: Silujte me ako ne osvojimo Kup

S. Grebović

U Srbiji je Crvena zvezda suvereno došla do naslova prvaka sa 108 osvojenih bodova bez poraza.

Svom prvom pratitelju i najvećem rivalu Partizanu su pobjegli čak 13 bodova, pa su crno beli željni osvete.

Priliku da koliko toliko spase sezonu imat će sutra kada u finalnom susretu Kupa Srbije Večiti rivali budu odmjerili snage.

Kapiten Partizana, Vladmir Stojković, dao je vrlo zanimljivu izjavu kojom je pokušao da skine teret sa svojih kolega pred ovaj dvoboj.

"Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobjeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donijele titulu. Šta god da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Mene silujte ako ne osvojimo Kup. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni“, riječi su čuvara mreže Partizana.

Novinari su ga pitali da li je spreman za eventualne penale na ovom meču.

“Ako budu penali, sigurno ćemo osvojiti Kup. Volio bi da se završi prije toga, ako može. Svakako da sam na raspolaganju i da šutnem, ako bude trebalo“.

“Znam koliko je težak pehar, zato samo razmišljam kako da ga podignem sutra“, poručuje Stojković.

Inače, Vladmir Stojković je u svojoj bogatoj karijeri između ostalog nosio i dres Crvene zvezde, čiji su navijači veoma ljuti na njega zbog prelaska u redove njihovog najljućeg rivala. Između ostalih, Stojković je nosio i dres trebinjskog Leotara.

Finalna utakmica Kupa Srbije igra se sutra od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

Top Komentari

ako1986
Nasi novinari sa vecernjom skolom ...
3 0
gogs
golman Parizana, PSG?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti