4

Komentari (4)

plemic
uglavnom se slažem sa tobom. ne kažu badava da je lopta okrugla. ja sam za razliku od tebe navijač zrinjskog i od tuda zračim optimizmom više od tebe.
Skender
Moze ih Slovan s pametnom igrom dobiti. Oni imaju vise srece nego sto su teski. Sve sto sutnu na protivnicki gol ude u mrezu. Ali i tome dode kraj.
plemic
i silniji su prijetili ..., dva puta gostovali u mostar oba puta zijanili.
plemic - Volim da Zrinjski prodje ali mislim da sa Slovanom mora se biti oprezan, prvo pretkolo Zrinjski je imao malo problema da prodje to prvo pretkolo, to jest ipak je imao malo srece. Slovan je za nijansu bolji od Zrinjskog i moze se lako desiti da Zrinjski zijani, eto ko bi reko da ce Zeljo proci prvo pretkolo protiv Dinama - Minsk, apsolutna vecina je tipovala na Dinamo, ali na srecu Zelje, Zeljo je prosao, dakle nemoj biti apsolutno siguran u Zrinjski.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti