Vlado Jagodić: Igrači su bili pravi lavovi danas!

Nakon pobjede protiv Tuzla Cityja

Vlado Jagodić: Igrači su bili pravi lavovi danas!

E. Oštraković

Nogometaši Borca ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Golove za pobjedu Borca postigli su Danilović i Ziljkić, a trener domaće ekipe, Vlado Jagodić bio je zadovoljan igrom svojih nogometaša.

"Poslije ovoga moram biti zadovoljan i pohvaliti igrače. Znali smo da su oni nezgodan protivnik. Imali smo izuzetno loše otvaranje, ali srećom Pavlović je odbranio penal. Pohvaljujem momke jer su prije četiri dana odigrali utakmicu. Postigli smo golove, namjestilo se da još nešto uradimo iz kontri, ali i ovo je dobar rezultat za nas. Htjeli smo tri boda, ali tri boda nosi i 1:0. Oni imaju dobar tim, a mi smo tu gdje smo i to je sasvim zasluženo. Poslije dva poraza, na Koševu i u Evropu ovo je psihološki dobar momenat. Igrači su bili pravi lavovi danas", rekao je Jagodić.

Nakon ove utakmice Borac je izbio na drugo mjesto na tabeli, ali sa utakmicom više od trećeplasiranog Željezničara.

Top Komentari

lesina
Puna podrska ovom coveku treba dati,jer napokon njegovo znanje dolazi do vidjela jer nakon dugog vremena ima dobru i sredjenu situaciju u klubu kao kavalitetne igrace! Bravo aj Borac
3 2
enko
Lavovi govorio bi i ja,da si izgubio noga
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi