Jagodić nakon Slobode: Igrači plaču i to znači da ima nešto!

Trener Radnika

Jagodić nakon Slobode: Igrači plaču i to znači da ima nešto!

M. Šljivak

Radnik iz Bijeljine poražen je danas na svom terenu od tuzlanske Slobode sa 2:1 u susretu 28. kola Premijer lige.

Ekipa Vlade Jagodića doživjela je novi poraz koji ih približava ispadanju u Prvu ligu Republike Srpske.

Drugi je to poraz za Jagodića na klupi Radnika otkako je preuzeo klub i on je sada u jako teškoj situaciji u borbi za ostanak u Premijer ligi BiH.

Trener Radnika nije zadovoljan zbog svega što se dešavalo na terenu.

"Šta reći kad se sve ovako završi... Uvijek sam bio sportista i čestitat ću gostima. Padali su na glavu da nas pobijede i da nas izbace. Ima još 15 bodova, momci plaču i to znači da ima nešto. Ne mogu izaći iz svojih okvira, ali ima dosta za analizirati", rekao je Jagodić i o susretu je rekao:

"Spremio sam tri izmjene i možda bi bolje završilo da sam ih na poluvremenu izvršio. Povukli smo se, niko nije prigovarao za penal, ali ovo poslije treba vidjeti šta se dešavalo. Ovo je grčevita borba, svako se služi onim čime misli da treba da se služi".

Oglasi

Za kraj je Jagodić dodao:

"Igrači nemaju šta tražiti kod sudija. Njima je mjesto u svlačionici, a o ovim stvarima neko drugi mora voditi pažnju".

Radnik je i dalje 11. na tabeli Premijer lige BiH, ali od sutra može biti na posljednjem mjestu ako Krupa savlada Mladost Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim iz Bijeljine do kraja sezone ima zaista težak raspored. U naredna dva kola gostuju direktnim konkurentima u borbi za ostanak Mladosti i Krupi, a zatim čekaju Olimpik.

U posljednja dva gola ekipa Vlade Jagodića igra na gostovanju kod Sarajeva i u posljednjem kolu čeka Široki Brijeg.

Top Komentari

Gari Garinča
Jagodić je samo šoumen, on trenera nije ni vidio.
8 1
Mahatma.Barbie
Plaču jer si im ti trener ubleho.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi