Vlado Jagodić u najtežem izazovu u karijeri

Ima novi angažman

Vlado Jagodić u najtežem izazovu u karijeri

S. Mlaćo
Bh. stručnjak Vlado Jagodić pronašao je novi angažman.

Jagodić je dogovorio saradnju sa slabašnim crnogorskim drugoligašom Titogradom.

Potvrđeno je to od strane ovog kluba koji vodi bitku  za opstanak u drugom rangu te zemlje.

Jagodić je posljednji angažman imao u FK Radnik Bijeljina,a  vodio je i FK Borac, FK Laktaši, NK Zvijezda Gradačac, NK Jedinstvo, Javor Matiš, FK Sloboda Tuzla, NK Čelik, FK Kozara...

Bio je i selektor mlade reprezentacije naše zemlje.

Sa Borcem je osvojio titulu prvaka Premijer lige u sezoni 2010/11, dok je sa FK Laktaši bio prvak Republike Srpske u sezoni 2006/07.

Titograd je na posljednjem mjestu tablice sa samo sedam bodova, te zaostaje sa FK Cetinje šest bodova, a za ekipom Grblja čak osam bodova i jasno je da iskusnog stručnjaka čeka težak posao ukoliko želi izboriti opstanak.

Top Komentari

Mowzilla
"Kome smeta ambicijozni Titograd!?" upitao je izrevoltirani Jado Vlagodic...
4 1
Brazuka
Prokocko opstanak hahhaha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi