Čeka se zvanična potvrda: Vlado Jagodić više nije trener Radnika

Klub mu se zahvalio na saradnji

Čeka se zvanična potvrda: Vlado Jagodić više nije trener Radnika

E. Čaušević

FK Radnik ove sezone ne bilježi baš najbolje rezultate zbog čega se na udaru kritika našao trener Vlado Jagodić.

Radniku ne ide baš najbolje ove sezone jer su nakon 14 utakmica posljednji na tabeli sa samo sedam bodova, te su upisali svega jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone.

Klub iz Bijeljine je za vikend poražen na svom terenu od Širokog Brijega što je izazvalo nezadovoljstvo među navijačima koji su zatražili odlazak trenera Vlade Jagodića.

Prema nezvaničnim informacijama čelnici kluba su odlučili da se nakon novog poraza zahvale Jagodiću na saradnji, a sada se čeka samo zvanična potvrda kluba iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone Jagodić je s Radnikom upisao jednu pobjedu uz četiri remija i devet poraza u 14 odigranih mečeva Premijer lige.

Top Komentari

Mowzilla
Kome smeta EUropski Jado Vlagodic?
5 0
zgembo.popuslic
Hebo li ga onaj ko mu je dao licencu za trenera. Ima li ijedan klub da je napravio neki uspjeh sa njim? Pa i u Borcu kojeg su sudije i savez gurale proslu sezonu, nista nije mogo pa su ga otjerali
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi