Jagodić: Imaju pravo da skandiraju šta hoće, ali bolje da bodre ekipu

Novi poraz Radnika

Jagodić: Imaju pravo da skandiraju šta hoće, ali bolje da bodre ekipu

E. Škorić

Radnik je danas u okviru 14. kola Premijer lige poražen na svom terenu od Širokog s 2:1.

Semberci su ostali nakon ove utakmice zakovani za dno i u teškoj su situaciji, a nakon četvrtog uzastopnog poraza trener Radnika Vlado Jagodić je kazao:

"Malo je jedan gol protiv ovakvog Širokog. Prvo poluvrijeme totalno podbačaj. Da su igrali u oprvom kao u drugom, sve bi bilo drugačije. Teška situacija. Možda smo mogli biti malo mirniji u nekim situacijama na 2:1, ali danas smo izgubili zbog lošeg prvog dijela", rekao je Jagodić.

Trener Radnika komentarisao je skandiranje navijača koji su tražili njegov odlazak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kad bih to komentarisao, gdje bi to otišlo? Imaju oni pravi da skandiraju, ali bolje da bodre svoju ekipu. Imaju pravo da traže šta hoće, ali niko se od njih ne pita kako smo mi krenuli u sezonu. Svjestan sam situacije, ali ne mogu oprostiti prijetnje igračima i prekidanje treninga".

Top Komentari

Radnik78
Majku li ti milosnu nabijemo,klošaru kockarski,od menadžera pojedinih igrača pozajmljuješ novac za sebe da bi igrali.Klošaru jedan Aljkanović ti brani,koliko para za zo uzimaš.Poslije ovakvih izjava i ti i Krtajić koji te drži da se nosite i tri lijepe materine,majku i tebi i Vici.
5 1
rodjak
Vlado dugo te cekamo u Mostar,konacno si dolijao,provjeri kocnice dobro prije polaska
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi