Jagodić: Ovo na kraju nikome ne treba, teško je bilo očekivati da Borcu stanete u kraj

Marinović je također dao komentar nakon utakmice

Jagodić: Ovo na kraju nikome ne treba, teško je bilo očekivati da Borcu stanete u kraj

Haris Zilić

FK Borac nastavlja koračati prema tituli prvaka Bosne i Hercegovine, a večeras su u 26. kolu WWin lige sa minimalnih 1:0 savladali Slogu Meridian iz Doboja, junak je bio Srđan Grahovac koji je postigao pogodak u devetoj minuti utakmice.

Imala je i Sloga svoje prilike, ali na kraju se ipak nisu vratili sa pozitivnim rezultatom kući.

Po završetku utakmice komentar su dali treneri oba tima Vlado Jagodić i Vinko Marinović, a prvi se obratio trener Sloge, Vlado Jagodić.

"Mislim da je ova publika imala šta da vidi. Igrali smo otvoreno, ali plašio sam se neopreznosti na startu utakmice, upozoravao sam i to se desi. Primili smo gol kao mala djeca, ušeta nam se u šesnaesterac", rekao je Jagodić i nastavio:

"Čestitam Borcu, kolegi Vinku želim sve najbolje. Odigrali smo dobru utakmicu, bilo je dosta prilika. Borac je opravdano na poziciji na kojoj jeste. Mi idemo dalje, nemamo vremena da puno razmišljamo o ovoj utakmici, za tri dana ide nova utakmica."

Na kraju utakmice bilo je nervoze, a Jagodić je i to kratko prokomentarisao.

Oglasi

"Ovo na kraju nikome ne treba ove tenzije, sitnica može da bukne kada emocije savladaju."

Realizacija Sloge je u posljednje vrijeme loša, a sada su ostali bez najboljeg igrača, Dejana Vidića.

"Naravno da je nama Vidić nenadoknadiv, moja želja je bila da Mrkaić i Vidić zajedno igraju, ali to nećemo iskorstiti. Proradit ćemo mi kad bude najpotrebnije. Teško je bilo očekivati da ovakvom Borcu možete stati u kraj. Protiv Željezniačra smo nesretno izgubili utakmicu, sada se moramo izvaličiti iz svega. Ne brinem se, čvrsto stojimo na nogama."

Marinović smiren

Nakon toga Vlade Jgaodića trenera gostiju iz Doboja, komentar je dao trener banjalučkog tima, Vinko Marinović

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U svakom slučaju čestitam igračima, znali smo da je Sloga ove sezone odlična. Došli smo na vrijeme do vodstva. Pustili smo Slogu malo, tražili smo drugi gol da nas osobodi. Jako važna pobjeda za nas", rekao je Marinović i dodao:

"Vidjet ćemo kako dalje, imamo gust raspored. Igrat će najspremniji fudbaleri u ovom trenutku."

Top Komentari

avalkaB
Jedinu utakmicu koju ne pratim i izbjegavam je Borac - Sloga / Sloga - Borac
3 1
velaMo
Šetala i u šetala ????
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti