Konačno poznato hoće li Vlahović igrati na Svjetskom prvenstvu

Nakon što se povrijedio prije nekoliko dana

Konačno poznato hoće li Vlahović igrati na Svjetskom prvenstvu

Esmer Oštraković

Nakon što se povrijedio u utorak na utakmici protiv Benfice, Dušan Vlahović zadao je velike glavobolje navijačima Srbije u proteklim danima.

Sa nestrpljenjem su se čekale vijesti o povredi ovog sjajnog napadača, a sada je jasno da će on nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

Dušan je na utakmici protiv Benfice zatražio izmjenu, a nakon utakmice je objašnjeno da je to uradio zbog bolova u aduktoru.

Nakon što se Juventus vratio iz Portugala, Vlahović je obavio sve potrebne ljekarske preglede, te je jasno da neće biti duže pauze.

Navijači Srbije bili su jako zabrinuti jer Svjetsko prvenstvo počinje ubrzo, te je postojala mogućnost da ga Vlahović propusti.

Srećom po ovog sjajnog nogometaša, ali i reprezentaciju Srbije kao i njene navijače, to se neće dogoditi.

Tako će Dragan Stojković, selektor Srbije, moći računati na sjajnog napadača na turniru u Kataru koji počinje 20. novembra.

Očekuje se da se Srbija bori za prolaz dalje iz grupe u kojoj se osim njih nalaze Brazil, Švicarska i Kamerun.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na kraju ostaje da vidimo koliko će Srbija zapravo uraditi na nadolazećem Svjetskom prvenstvu, te kakvu će ulogu imati Dušan Vlahović.

Jedno je jasno, a to je da su očekivanja, pogotovo od Vlahovića, jako velika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi