Vlahovića hoće i Arsenal, već ovoga ljeta

Nije samo PSG u igri

Vlahovića hoće i Arsenal, već ovoga ljeta

D. Vejo

Nakon informacije da 16-godišnjeg napadača Partizana žele na Parku prinčeva, stigla je i nova informacija. Vlahović bi veoma lako mogao i na Ostrvo jer menadžer Arsenala Arsene Wenger po svaku cijenu mladog napdača želi u svojim redovima vidjeti već ovog ljeta.

Najmlađi debitant u historiji Partizana privlači pažnju mnogih klubova. Nakon PSG-a, za njegove usluge zainteresovani su i u Londonu. Arsenal je spreman za mladog talenta platiti koliko je potrebno kako bi ga doveo u svoje redove.

I Wenger zna koliko jaku školu fudbala ima tim iz Humske pa tako vjeruje kako bi upravo Vlahović bio prava solucija za špicu napada jer je visok 190 cm i izrazito je jak.

Gdje li će mladi napadač nastaviti karijeru, ostaje da vidimo. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi