Partizanov šesnaestogodišnjak na meti PSG-a

Partizanov šesnaestogodišnjak na meti PSG-a

D. Vejo

Zlatan Ibrahimović definitivno odlazi ove sezone iz PSG-a. Naći zamjenu za jednog od najboljih igrača svijeta neće biti ni malo lak zadatak, pa tako skauti Svetaca moraju brže bolje da reaguju kako bi popunili tu poziciju.

Kako piše francuski mediji, na meti čelnika PSG-a je šesnaestogodišnje čudo od djetete, Partizanov napdač Dušan Vlahović koji je najmlađi debitant kluba u istoriji tima iz Humske. U tekstu se još navodi i to, da je Partizan klub koji je izbacio vrhunske fudbalere kao što su Adem Ljajić, Stevan Jovetić i drugi.

Najbolje karakteristike mladog napadača, su to što dobro gradi loptu, jak je u duelu i ima zavidnu tehniku kao i prostora za napredak.

Kako to radi mlada nada evropskog fudbala pogledajte u videu...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi