Vlaisavljević: Možemo proći Željezničar

Trener Zete nakon žrijeba

Vlaisavljević: Možemo proći Željezničar

D. Rakanović
Teme:

Sarajevski Željezničar za protivnika u prvom pretkolu Evropske lige igraće protiv crnogorske Zete. 

Crnogorska ekipa je itekako rival kojeg je Željo želio da izbjegne u žrijebu, pošto je uz Zetu u konkurenciji bilo nekoliko "malih" ekipa poput Santa Colome iz Andore, Floriane s Malte, St. Joseph'sa iz Gibraltara ili Tre Pennea iz San Marina.  

Trener Zete Duško Vlaisavljević smatra da su šanse za prolaz obje ekipe podjednake.

"Mislim da možemo proći, šanse su na startu 50-50", rekao je Vlaisavljević, prenose crnogorske Vijesti.me.

Fudbaleri Zete trenutno su na pripremama na Zlatiboru gdje su odigrali dvije kontrolne utakmice. Nakon remija protiv Vojvodine (1:1) i pobjede protiv Partizana (1:0) trener Zete se nada u prolaz protiv Željezničara.  

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imamo čemu da se nadamo na startu kvalifikacija, a nama nije cilj da prođemo u drugo kolo, već da odemo još dalje. Uradićemo sve što možemo da to i ostvarimo", rekao je Vlaisavljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi