Vlašić: Primorani smo dati svoj maksimum

Zrinjski spreman za duel sa Ohridom

Vlašić: Primorani smo dati svoj maksimum

Povodom sutrašnje utakmice  4. kola ABA 2 lige u kojoj će HKK Zrinjski dočekati ekipu Ohrida, u prostorijama mostarskog kluba organizirana je press konferencija na kojoj su nešto više o sutrašnjem meču rekli trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić, te Marko Ramljak. 

Riječ je prvi dobio strateg Mostaraca.

"Svjesni smo da nam u goste dolazi zasada, po svim brojkama, najslabija momčad ovog natjecanja. Međutim, to nas neče zavarati. To je momčad sastavljena od nekoliko iskusnih igrača, uglavnom stranaca među kojima po svim statističkim parametrima odskače 203 cm visoki Francuz Barry. Izdvojio bih još američkog razigravača Rossa i Bugarina Sonkova, kao trojac od kojeg će nam prijetiti glavne opasnosti. Gledajući sve ove utakmice ne vjerujem da su energetski na razini ostalih ekipa ove lige, ali opet ne mislim da nemaju potencijal da nam naprave probleme. Morat ćemo opet biti na svom maksimumu da izborimo pozitivan rezultat. Mi imamo manjih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo sutra istrčati u kompletnom sastavu. Brummit je pred  kraj utakmice s Bosnom izgledao kao da je teže ozlijeđen, no srećom, radi se o manjim stvarima koje ne iziskuju posebne terapije te će vjerojatno i on biti sutra u sastavu".

Marko Ramljak je nastavio.

"Iskreno, nismo se posebno pripremali za Ohrid, tek večeras ćemo se posvetiti toj utakmici. Nisam ih gledao i ne znam o kakvoj se momčadi radi. Fokusirani smo na sebe, mislim da smo energetski na dosta dobroj razini. U dobrom smo ritmu, ali nismo ni blizu maksimuma, siguran sam da možemo još mnogo bolje. Što se tiče sutrašnje utakmice, sve ćemo ovo pokušati pokazati na terenu. Igramo kući, pred našom publikom, favoriti smo što uostalom statistika i brojke pokazuju. Bez obzira na ove sitne probleme i bez obzira u kom sastavu igrali, mislim da ćemo opravdati ulogu favorita u sutrašnjoj utakmici ", završio je Marko Ramljak najavu sutrašnjeg susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi