9

Komentari (9)

zgembo.popuslic
Sta bi od euforicno najavljivane rekonstrukcije stadiona u cetvrtu kategoriju, ulaganje desetina miliona, pravljenje hotela i ko zna cega oko stadiona?
SarajFK
Kaze pjanke.sandjak ''i kad pobjedjujemo vi imate nesto za reci'' HAHAHAHAHAHAHAHA.. PA DE BOGATI PODSJETI NAS KADA SE TO ZADNJI PUT DESILO hahahahahahahahahahhahahaahhaahahhahaahahahah
Ecosport
Kisela faca kod Mirvuna, mora da nije nešto dobro. Kakva ulaganja i bakrači.
SarajFK
Ulozice njemu brkica u pakas. Zato je i otisao tamo, da ga podmiri i da se uslika i nastavli lagati najglupljim navijacima na svijetu kako on nesto ulaze u klub i kako ce biti bolje.
789012455
SarajFK
@pjanke.sa pjankeSandjak objasni nam ukratko iz prve ruke sta nam smjeraju utrpanko i ova njegova mirvica diskrecija. Ti i genijalci poput tebe to najbolje znate
pjanke.sa
Spremaju se da ignorisu idiote navijace kao ti. I kada pobjedjemo vi imate nesto za reci a kamoli kad izgubimo. Hajd ti sebi udari lajk na komentar kretencicu nepismeni.
SarajFK
Nas vlasnik je ovaj kerojed a mirvic je obicna starleta zeljna paznje kojeg je ovaj kupio za sitnu lovu da se blamira i maze raji oci. Kerojed ce nas opet prvom prilikom uvaliti nekom cim pronadje zrtvu ili nekog lopova koji ce njemu dati tudje pare tj pare od nekih firmi ili ulagaca, kao sto je uradio i prosli put. Iznajmljuje nas kao neku kuravicu a moji ptari oslijepili pa im se sve cini fino i dobro. JEDINO STO KEROJEDA ZANIMA SU PARE NA NASEM IZNAJMLJIVANJU A MIRVIC JE STARLETA ZELJNA PAZNJE!!
pjanke.sa
Bravo glupane. Evo ti banana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.