"Vlasnik Liverpoola je plakao jer je mislio da je previše platio Salaha"

Pallotta "bocnuo" Henryja

"Vlasnik Liverpoola je plakao jer je mislio da je previše platio Salaha"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Rome večeras na Anfieldu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. "Psihološke igre" već su počele, a predvodnik toga je predsjednik rimskog kluba James Pallotta koji je danas odlučio isprozivati vlasnika Redsa.

Pallotta je danas dao intervju za engleske medije u kojem je otvoreno govorio o svim stvarima. Predsjednik rimskog kluba prisjetio se prošlog ljeta kada je pregovarao s vlasnikom Redsa, Johnom W Henryjem, oko transfera Mohameda Salaha.

Prvi čovjek Rome otkrio je da je Henry gotovo zaplakao nakon što su sklopili posao jer je mislio da je previše novca izdvojio za dovođenje Egipćanina. No, sigurno je da nakon fenomenalnih igara Salaha vjeruje da je ovog fudbalera doveo za "siću".

"Samo što nije pustio suzu kada smo završili transfer. Stalno me je pitao da li je previše platio Salaha i bio je siguran da je napravio grešku. Rekao sam mu na kraju da se treba smiriti i da ću ga častiti večerom. Eto, sada se pokazalo da je platio nešto sitno, a dobio je igrača koji je postao najbitniji dio Liverpoola", rekao je Pallotta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi