Vlasnik picerije spasio navijače Cityja u Napulju

Već se zakuhalo

Vlasnik picerije spasio navijače Cityja u Napulju

Endin Čaušević

Jedan od derbija 4. kola grupne faze Lige prvaka igra se večeras u Napulju gdje će ekipa Napolija ugostiti Manchester City.

Napoli i Manchester City su odlično otvorili sezone u svojim prvenstvima i sigurno je da nas večeras očekuje spektakularna utakmica na San Paolu. Podršku će večeras imati i engleski tim čiji navijači su sinoć doputovali u Napulj. No, situacija se zakuhala i prije nego što je utakmica počela.

Naime, prema pisanju italijanskih medija danas je napadnuta grupa navijača Manchester Cityja u centru Napulja, a desetak ih je zbog povreda završilo u bolnici. Napad je izvršila grupa Napolijevih pristalica, koja je na kraju poručila da će se ovaj okršaj nastaviti i na stadionu.

No, ono što je oduševilo goste iz Manchestera jeste da je u njihovu odbranu stao vlasnik jedne picerije gdje se to sve dešavalo. On je sa svojim radnicima branio navijače Cityja koji bi sigurno prošli znatno gore da se oni nisu uključili u ovu tuču. Ipak, i vlasnik picerije je izvukao deblji kraj jer mu je slomljen nos.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi