Vlasnik PSG-a se uskoro sastaje sa agentom Jana Oblaka

Na pomolu još jedan veliki transfer

Vlasnik PSG-a se uskoro sastaje sa agentom Jana Oblaka

Eldar Ganibegović

PSG ne želi da prestane sa velikim transferima, sada u svoje redove žele dovesti golmana Atletico Madrida, Jana Oblaka.

Poznato je od ranije da je PSG bacio oko na jednog od najboljih golmana na svijetu, Jana Oblaka, ali sada je navodno veoma blizu realizacije transfera.

Mediji iz Španije prenose kako će se vlasnik PSG-a u subotu sastati sa agentom Oblaka,  te kako će razgovarati o mogućem transferu.

Otkupna kaluzula reprezentativca Slovenije je 90 miliona funti, ako se nekim slučajem i ovaj transfer ostvari, PSG će napraviti fenomenalan posao ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Poznato je da su još ranije u redove ekipe iz Francuske stigli Dani Alves, kao i Nemyar, koji je stigao za nevjerovatnu sumu novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi