Vlasnik West Hama dao posljednje upozoranje Biliću

Nešto se hitno mora promijeniti

Vlasnik West Hama dao posljednje upozoranje Biliću

Hrvatski trener Slaven Bilić nastavlja da se kocka sa svojim poslom u West Hamu.

Čekićari igraju razočaravajuću sezonu. Nakon očajnog starta uslijedio je period nešto boljih partija koje su doprinijele tome da se West Ham odvoji od opasne zone, ali ponovo je nastupila kriza.

U posljednja četiri kola, West Ham je osvojio samo dva boda što se nimalo ne sviđa vlasniku kluba Davidu Sullivanu.

"Ovako više ne može. Slaven Bilić mora razmisliti o tome kako mu ekipa igra, a on zna da moramo igrati bolje. Frustrira me način na koji smo izgubili od Bournemoutha", rekao je Sullivan, čije se riječi mogu protumačiti kao posljednje upozorenje bivšem hrvatskom selektoru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Slaven Bilić sa West Hamom ima ugovor do kraja sljedeće sezone, ali ukoliko ne pronađe izlaz iz ove situacije, mogao bi dobiti otkaz uprkos mnogim dobrim stvarima koje je napravio za klub u prošlosti.

West Ham se nakon 28 kola nalazi tek na 11. mjestu u Premier ligi sa 33 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi